Klimaatneutraal en innovatief

Natuurbehoud staat centraal bij ons verzendproces. We streven ernaar om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren door gebruik te maken van milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen en CO2-neutrale verzendopties.

Door te kiezen voor duurzame partners en compensatieprogramma’s, verzekeren we onze klanten dat hun bestellingen op een klimaatneutrale manier worden verzonden, terwijl we tegelijkertijd bijdragen aan een groenere planeet.

Snelle, duidelijke levertijden

Wanneer je bij ons een bestelling plaats zal de levertijd aangegeven worden bij het product dat je wilt bestellen. Wij vinden het belangrijk dat de levertijden zo kort mogelijk zijn en zullen daarom ons best doen om de bestelling eerder te leveren dan de aangegeven levertijd.

Houd er wel rekening mee dat wij alles in een keer verzenden en er bij een bestelling van meerdere producten gekeken word naar de langste levertijd.

Lage verzendkosten, ook buiten Nederland

Wij geloven in toegankelijkheid en gemak voor al onze klanten, ongeacht hun locatie. Daarom streven we ernaar om verzendkosten zo laag mogelijk te houden en bieden we vaak gratis verzending voor bestellingen binnen Nederland, België en Duitsland.

Door efficiënte logistiek en strategische partnerschappen kunnen we onze klanten een betaalbare en betrouwbare verzendservice bieden, zodat ze kunnen genieten van hun aankopen zonder zorgen over hoge verzendkosten.

Nederland

Netherlands

Gratis vanaf €35,00

Thuisbezorgd: €6,95

Op DPD punt: €5,95

België

Belgium

Gratis vanaf €50,00

Thuisbezorgd: €12,95

Op DPD punt: €9,95

Duitsland

Germany

Gratis vanaf €50,00

Thuisbezorgd: €12,95

Op DPD punt: €9,95