Bijna op!

Jurassic Park Dinosaurus Vinger Poppetje – 8 cm – Dilophosaurus – Bruin

1,95

Beperkte voorraad, bestel snel

Verwachte leverdatum vrijdag 29 september.

Een Dinosaurus Vinger Poppetje is een uniek en leuk speeltje dat de verbeelding van kinderen kan stimuleren en hen kan helpen hun fantasie de vrije loop te laten. Het is niet alleen leuk om mee te spelen, maar kan ook dienen als een educatief hulpmiddel en kan helpen bij de ontwikkeling van de fijne motoriek en hand-oog coördinatie.

Nog maar 1 op voorraad

Beschrijving

Jurassic Park Dinosaurus Vinger Poppetje – 8 cm – Dilophosaurus – Bruin

Het leuke van deze dinosaurus poppetjes is dat ze kunnen worden gebruikt als een soort interactief speelgoed. Kinderen kunnen de dinosaurus laten “bijten” door hun vingers te bewegen, wat hun verbeelding kan stimuleren en hen kan helpen bij het bedenken van verschillende scenario’s en verhalen. Daarnaast kunnen deze poppetjes ook gebruikt worden als een educatief hulpmiddel om kinderen te leren over verschillende soorten dinosaurussen.

Een ander voordeel van deze poppetjes is dat ze klein en draagbaar zijn, waardoor ze gemakkelijk mee te nemen zijn en overal kunnen worden gebruikt. Dit maakt ze ideaal voor langere autoritten, reizen of voor het spelen op het schoolplein.

Het gebruik van een Dinosaurus Vinger Poppetje kan ook helpen bij het ontwikkelen van de fijne motoriek en hand-oog coördinatie van kinderen. Door de beweging van de dinosaurus op de vingers te controleren, kunnen kinderen hun handen en vingers trainen en versterken.

Over Dilophosaurus

Dilophosaurus is een geslacht van theropode dinosaurussen die leefden tijdens het vroege Jura-tijdperk, ongeveer 193 miljoen jaar geleden. Het is een van de meest iconische dinosauriërs vanwege zijn opvallende dubbele kam op de schedel, die waarschijnlijk werd gebruikt voor visuele communicatie en om indruk te maken op potentiële partners.

Over Jurassic Park

Jurassic Park is een iconische film uit 1993 geregisseerd door Steven Spielberg en gebaseerd op het gelijknamige boek van Michael Crichton. De film vertelt het verhaal van een ambitieus project om levende dinosaurussen te creëren door middel van klonen, en de gevolgen daarvan wanneer de dinosaurussen uitbreken en een groep mensen gevangen zitten op het eiland waar de dinosaurussen worden gehouden.

Productinformatie

Producteigenschappen
Karakter Dilophosaurus
Afmetingen (lxbxh) 9 × 6 × 4 cm
Kleur
 • Bruin
Materiaal
 • Kunststof
Productinformatie
Merk Jurassic Park
Artikelcode (MPN)
 • 1005004841749333
Type product
 • Vingerpoppetje
Keurmerk
 • CE
Producttaal
 • n.v.t.
Handleidingtaal
 • n.v.t.
Verpakkingstaal
 • n.v.t.
Garantie
 • 2 jaar
Extra informatie
Doelgroep
 • Kinderen
Leeftijd
 • 3+
Batterijen nodig?
 • Nee
Batterijen inbegrepen?
 • n.v.t.
Je vindt dit product in
Categorieën
Karakter
Merk

Beoordelingen

Wees de eerste om “Jurassic Park Dinosaurus Vinger Poppetje – 8 cm – Dilophosaurus – Bruin” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Er zijn nog geen beoordelingen.

Dinosaurus Vinger Poppetje - 8 cm - Dilophosaurus - Bruin bij dedino.nl

Jurassic Park Dinosaurus Vinger Poppetje – 8 cm – Dilophosaurus – Bruin

1,95
image/svg+xml